Watec – Världsledande

Vitronic distribuerar hela Watecs produktsortiment i Sverige. Watec har varit den ledande tillverkaren av små lättviktskameror under de senaste 20 åren. Användare över hela världen värderar dessa kameror till de mest kvalitativa och pålitliga kamerorna på marknaden. Med ett mål att tillverka kameror som är anpassningsbara, driftsäkra och ofta med extrem ljuskänslighet har dessa produkter en given plats inom områden som rymdforskning, kärnkraftsindustri och i medicinska applikationer.

En av våra mest populära kameror inom industriövervakning är den IP68-klassade kameran WAT-400D2. Men en robust aluminiumkapsling spänningsmatning direkt över koaxialkabel är den många installatörers favorit. Enkelt montage och många års felfri drift är början till ett bekymmersfritt övervakningssystem. Kameran är utrustad med en varifokal autoirislins och ställs in på rätt värde innan leverans. Läs mer nedan.

 

WAT400D2
WAT400D2

Lättinstallerad kvalitétskamera från WATEC.
Med inbyggt autoiris objektiv, IPX8-klassad och byggd med fokus på kvalitét garanterar denna kamera många års felfri drift. Fanommatningen vilket innebär att spänningsmatningen går via koaxialkabeln förenklar installationen. Med denna kamera behöver installatören inte heller lägga tid på fokusinställningar eller inkoppling av värme i skyddshus. Driftsäkerhet och bildkvalitet i perfekt kombination.