TechOnline – Ny återförsäljare med smidig e-handel

Vitronic får många förfrågningar från slutkunder som är intresserade av vårt sortiment men vill ta hand om installationen själva. Vi har därför sökt efter en återförsäljare som erbjuder våra produkter online till både privatpersoner och företag med enkla betallösningar, effektiv kundtjänst och snabba leveranser.

Vi har nu hittat vad vi sökt efter och kan stolt meddela att vår senaste återförsäljare TechOnline kan erbjuda allt detta. De är därmed ett mycket bra komplement till våra duktiga installatörer och systemleverantörer som utgör vårt befintliga återförsäljarenätverk.

TechOnline är ett e-handelsföretag och riktar sig primärt till privatpersoner och företag med behov av enklare kameraövervakningslösningar. Man kan köpa övervaknings-KIT och enskilda komponenter från välkända Dahua direkt på www.techonline.se med enkel betalhantering i samarbete med Klarna. Man har dock möjlighet att sälja hela Vitronics sortiment och saknar ni något i utbudet så är det bara att kontakta deras kundtjänst så hjälper de till med skräddarsydda offerter.

Vi önskar TechOnline välkomna som återförsäljare och lycka till!