att handla av oss som återförsäljare/installatör

Vitronic är återförsäljare av bl.a. Dahuas sortiment på nordiska marknaden och säljer bland annat via återförsäljare (ÅF). Vi erbjuder våra ÅF tillgång till vår webbshop med rabatt på rekommenderade utpriser, aktivt säljstöd, utökad support i samband med installation och under drift, utbildningar m.m.

Levererar du kameraövervakningssystem till slutkund och är intresserad av att erbjuda vårt sortiment och vill bli återförsäljare eller få mer information om vårt ÅF-erbjudande? Kontakta oss via vårt kontaktformulär nedan, skicka ett mail till info@vitronic.se eller ring oss på 0490-375 90 så hjälper vi dig.

Mer information om vad vi kan erbjuda dig som ÅF hittar du här.

att handla av oss som slutkund

Våra produkter är lättinstallerade och levereras tillsammans med guider och installationstips på svenska och engelska. Stöter ni på problem så finns vår support tillgänglig för er under vardagar mellan kl 08:00 och 16:00. 

Vill du handla av oss och behöver hjälp med installation så hjälper vi dig gärna hitta lämplig installatör. Vårt nätverk med återförsäljande installatörer växer hela tiden och vi kan hänvisa till en återförsäljare nära dig. Kontakta oss via vårt kontaktformulär nedan, skicka ett mail till info@vitronic.se eller ring oss på 0490-375 90 så hjälper vi till att knyta kontakt med närmaste installationsföretag.