att handla av oss som återförsäljare/installatör

Vitronic är distributörer av bl.a. Dahuas sortiment på svenska marknaden och säljer endast via återförsäljare (ÅF). Vi erbjuder våra ÅF tillgång till vår webbshop med rabatt på rekommenderade utpriser, aktivt säljstöd, utökad support i samband med installation och under drift, utbildningar m.m.

Levererar du kameraövervakningssystem till slutkund och är intresserad av att erbjuda vårt sortiment och vill bli återförsäljare eller få mer information om vårt ÅF-erbjudande? Kontakta oss via vårt kontaktformulär nedan, skicka ett mail till info@vitronic.se eller ring oss på 0490-375 90 så hjälper vi dig.

Mer information om vad vi kan erbjuda dig som ÅF hittar du här.

att handla av oss som slutkund

Vitronic är distributörer av bl.a. Dahuas sortiment på svenska marknaden och säljer endast via återförsäljare (ÅF). Vill du handla av oss och behöver hjälp med installation så hjälper vi dig gärna. Vårt nätverk med återförsäljande installatörer växer hela tiden och vi kan säkerligen hänvisa till en återförsäljare nära dig. Kontakta oss via vårt kontaktformulär nedan, skicka ett mail till info@vitronic.se eller ring oss på 0490-375 90 så hjälper vi till att knyta kontakt med närmaste installationsföretag.

Om du inte behöver hjälp med installation utan endast vill handla från vårt sortiment så vill vi tipsa om vår återförsäljare TechOnline (www.techonline.se) som säljer delar av vårt sortiment på sin e-handelsplats. TechOnline riktar sig till både företag och privatpersoner. Saknar du något i deras utbud så skicka bara ett mail till dem så hjälper deras säljteam dig vidare.

Vill du handla av oss?

Fyll i uppgifterna här och skapa ett konto så kan du handla direkt i vår webshop!