STARKA VARUMÄRKEN

Vitronic har mångåriga relationer med starka varumärken där vi lovar hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vitronic har alltid varit inriktade mot kameraövervakning för professionell användning. Detta gör att vi är extremt noga med vår produktvalsprocess och de produkter vi erbjuder skall möta våra kunders högt ställda krav på driftsäkerhet.

PROFESSIONELL SUPPORT

Vi har lång erfarenhet av professionell användning av kameraövervakning. Vi har ett brett produkterbjudande för kameraövervakning inom industri och till kunder som kräver en stabil lösning av hög kvalitet. Vi kan erbjuda snabb support på alla våra produkter. Vi vet att våra produkter ofta används i system där övervakningen är viktigt och vi kan alltid erbjuda snabba utbyten av utrustning för att minimera eventuella nedtider på systemen.

SNABBA LEVERANSER

Vi kan garantera snabba leveranser från EGET lager. Vi lagerför samtliga produkter i vårt sortiment för att klara även större beställningar på kort tid. Vi har stor flexibilitet och avtal med ett flertal speditionsfirmor för att kunna anpassa leveranserna efter kundens önskemål.

Långsiktig lönsamhet

Vi har en förmånlig prisbild för återförsäljare och vi bistår gärna med hjälp vid offereringar, marknadsaktiviteter eller vid direkt kontakt med slutkund. Tillsammans skapar vi förutsättningar för en lång och lönsam affärsrelation.

Vi har ett komplett erbjudande för att vara det självklara valet vid säkerhetsinstallationer.

IP, Analogt, hdcvi, tvi, sdi…

Vi har erfarenhet av, och kan tillhandahålla, samtliga av de förekommande systemen på marknaden. Det gör att du som återförsäljare alltid kan erbjuda kompatibla produkter för uppgradering av befintliga system. Vi hjälper er att bygga flexibla system som alltid kan uppgraderas.

starka varumärken

Vi samarbetar med stabila leverantörer och har många starka varumärken i vårt produktutbud. Vårt val av tillverkare grundas på långsiktighet och vi ställer höga krav vid de tester som genomförs innan en ny produkt tas in i vårt sortiment.

Vill du bli återförsäljare?

Fyll i uppgifterna här till höger så återkommer vi till dig med ytterligare information!