CVI – kamera för övervakning i FullHD över koaxialkabel

CVI är intressant för dig som önskar en kamera för övervakning med bättre bildkvalitet och högre upplösning. Du har nu möjlighet att uppdatera befintliga analoga kameraövervakningssystem till FullHD till en mycket låg kostnad. Ett HDCVI-system möjliggör kameraövervakning med högupplöst video, FullHD, över koaxialkabel. Dessutom klarar videosignalen tre till fem gånger så långa kabellängder jämfört med analoga eller IP-baserade system: upp till 500 meter.

Efterfrågan på kameror med bättre bildkvalitet och högre upplösning ökar ständigt. Men för dig som sitter med befintligt koaxialkablage så kan en uppdatering till exempelvis nätverksövervakning bli en kostsam historia, i och med att ny kabelstruktur måste installeras. Med HDCVI slipper du dra ny kabel, eller hantera krångliga IP-baserade nätverkssystem. Ett utmärkt alternativ för uppgradering till högupplöst kameraövervakning.

På Vitronic är vi inriktade på industriell övervakning. I vårt sortiment hittar du uteslutande produkter som är anpassade för industriell miljö, och som lever upp till de krav som din industri ställer på driftssäkerhet och bildkvalitet. Vi har testat och utvärderat systemet och vi kan bara konstatera att HDCVI fungerar precis så bra som alla hoppats på. Kamerorna ger mycket skarpa bilder även där ljusförutsättningarna är sämre. Du riskerar inte heller hackande bilder och fördröjningen i bilderna (latency) är minimal. Jämfört med HD-tekniken TVI är en av fördelarna med CVI ett tydligare och mer användarvänligt gränssnitt.

Kontakta oss för CVI

Vill du veta mer om våra produkter eller vill du ha en offert? Då är du varmt välkommen att kontakta oss! Nu har vi fyllt på våra lager och kommer gärna ut till dig och demonstrerar dessa nya kameror.