CVI – kamera för övervakning i Full HD över koaxialkabel

CVI är intressant för dig som önskar en kamera för övervakning med bättre bildkvalitet och högre upplösning. Du har nu möjlighet att uppdatera befintliga analoga kameraövervakningssystem till Full HD-upplösning till en mycket låg kostnad. Den nya HDCVI-tekniken möjliggör kamerasystem med högupplöst video – Full HD – över koaxialkabel. Dessutom klarar videosignalen tre till fem gånger så långa kabellängder jämfört med analoga eller IP-baserade system: upp till 500 meter.

Efterfrågan på kameror med bättre bildkvalitet och högre upplösning ökar ständigt. Men för dig som sitter med befintligt koaxialkablage så kan en uppdatering till exempelvis nätverksövervakning bli en kostsam historia, i och med att ny kabelstruktur måste installeras. Med HDCVI slipper du dra ny kabel, eller hantera krångliga IP-baserade nätverkssystem. Ett utmärkt alternativ för uppgradering till högupplöst kameraövervakning. 

På Vitronic är vi helt inriktade på industriell övervakning. I vårt sortiment hittar du uteslutande produkter som är anpassade för industriell miljö, och som lever upp till de krav som din industri ställer på driftssäkerhet och bildkvalitet. Vi har testat och utvärderat systemet och vi kan bara konstatera att HDCVI fungerar precis så bra som alla hoppats på. Kamerorna ger mycket skarpa bilder även där ljusförutsättningarna är sämre. Du riskerar inte heller hackande bilder och fördröjningen i bilderna (latency) är minimal. Jämfört med HD-tekniken TVI ligger i dagsläget HDCVI utvecklingsmässigt långt före och har idag ett världsomspännande erkännande för tekniken som standard inom högupplöst analog video. 

Kontakta oss för CVI

Nu har vi fyllt på våra lager och kommer gärna ut till er och demonstrerar dessa nya kameror. Nedan kan du läsa mer om några utvalda HDCVI-produkter, du hittar dem alla under hd-cvi-kameror och inspelning – dvr – hd-cvi

Fyll i formulär för offertförfrågan eller kontakta oss idag!