ETT IP-SYSTEM

Känn dig tryggare med en trådlös övervakningskamera med inspelning. Med IP-övervakning ges möjlighet till en skalbar lösning med hög bildkvalitet över ett datornätverk, Lan eller Internet. Ett system omfattar vanligen en IP-kamera eller en analog kamera med videoserver, en nätverks-switch samt en dator för bildvisning, inspelning och kamerastyrning. En av de stora fördelarna med en IP-lösning är att när en kamera kopplats till nätverket kan användaren få åtkomst till denna kamera från valfri plats inom nätverket eller över Internet.

Vad ställer din omgivning för krav på säkerheten? Vi har IP-kameror för både utomhus- och inomhusbruk. Dessa är anpassade för stabil drift även i den tuffaste miljön, med imponerande bildkvalitet och med möjlighet till ett skräddarsytt system efter dina behov. När det gäller upplösning kan du få en IP-kamera med allt från 1,3 upp till hela 12 megapixel, vilket är bättre än FullHD.

Vi kan göra IP-kameraövervakning ännu enklare. Innan levereras kan vi konfigurera systemet på plats hos oss, för en liten kostnad kan du sedan få ett system levererat i princip helt plug´n play. 

Några av våra IP-kameror

Pris 5 600.00 kr ex. moms

IPC-HDBW5449R1-ZE-LED

Pris 1 760.00 kr ex. moms

HAC-HFW2401RP-Z-IRE6-27135

Pris 2 390.00 kr ex. moms

IPC-HFW2221R-ZS/VFS-IRE6

Pris 3 190.00 kr ex. moms

HAC-HFW3231E-Z12