ETT IP-SYSTEM

Med IP-övervakning ges möjlighet till en skalbar lösning med hög bildkvalitet över ett datornätverk, LAN eller Internet. Ett system omfattar vanligen en IP-kamera eller en analog kamera med videoserver, en nätverks-switch samt en dator för bildvisning, inspelning och kamerastyrning. En av de stora fördelarna med en IP-lösning är att när en kamera kopplas till nätverket kan användaren få åtkomst till denna kamera från valfri plats inom nätverket eller över Internet.

Vad ställer din omgivning för krav på säkerheten? Vi har IP kameror för både utomhus- och inomhusbruk. Dessa är anpassade för stabil drift även i den tuffaste miljön, med imponerande bildkvalitet och med möjlighet till ett skräddarsytt system efter dina behov. När det gäller upplösning kan du få en IP kamera med allt från 1,3 upp till hela 5 megapixel vilket är bättre än Full-HD.

Vi kan göra IP kameraövervakning ännu enklare. Innan leverans kan vi konfigurera systemet på plats hos oss, så att webkameran passar ditt övervakningssystem perfekt. Detta gör vi givetvis utan kostnad.

Några av våra IP-kameror

IP Panoramakamera med 3 st 2MP kamerahuvuden.

Liten domekamera, trådlös!

2 MP (FullHD)- ip-kamera i Domeutförande.