ETT IP-SYSTEM

Känn dig tryggare med en trådlös övervakningskamera med inspelning. Med IP-övervakning ges möjlighet till en skalbar lösning med hög bildkvalitet över ett datornätverk, Lan eller Internet. Ett system omfattar vanligen en IP-kamera eller en analog kamera med videoserver, en nätverks-switch samt en dator för bildvisning, inspelning och kamerastyrning. En av de stora fördelarna med en IP-lösning är att när en kamera kopplats till nätverket kan användaren få åtkomst till denna kamera från valfri plats inom nätverket eller över Internet.

Vad ställer din omgivning för krav på säkerheten? Vi har IP-kameror för både utomhus- och inomhusbruk. Dessa är anpassade för stabil drift även i den tuffaste miljön, med imponerande bildkvalitet och med möjlighet till ett skräddarsytt system efter dina behov. När det gäller upplösning kan du få en IP-kamera med allt från 1,3 upp till hela 5 megapixel, vilket är bättre än FullHD.

Vi kan göra IP-kameraövervakning ännu enklare. Innan levereras kan vi konfigurera systemet på plats hos oss, så att webbkameran passar ditt övervakningssystem perfekt. Detta gör vi givetvis kostnadsfritt.

Några av våra IP-kameror

Logga in för att se pris.

Snabb 4MP IP Speed Dome kamera

Logga in för att se pris.

Speed dome-kamera med 30 ggr optisk zoom

Logga in för att se pris.

Kraftfull Speed dome-kamera med 30 ggr optisk zoom (6 mm till 180mm)

Logga in för att se pris.

5 MP vandalsäker kamera med fisheye-objektiv