Populära produktkategorier

Kameraövervakning

Våra övervakningskameror används främst inomhus och utomhus i industri, tillverkningsprocesser och inom liknande professionella applikationer. Vårt breda utbud av kameror och tillbehör garanterar oss möjligheten att alltid kunna välja en kamera som bäst lämpar sig för varje enskild situation.

Även i den enklaste av situation där man på plats A behöver se vad som händer på plats B krävs att visa val görs. Ofta handlar det om att överväga faktorer som ljus, bildkrav och bildvinklar för att slutresultatet skall bli så bra som möjligt. Att bygga ett system för trådlös kameraövervakning som även kommer att fungera tillfredställande över lång tid är vår specialitet.

Videoövervakning som du vill ha den

Våra kameror kan vara fullt styrbara åt alla håll, utrustade med motorzoom, leverera bilder i FullHD-format eller till exempel vara extremt ljuskänsliga. Givetvis kan vi bygga övervakningssystem som skickar signaler både analogt (via koaxialkabel) eller digitalt (via nätverk). I många fall kräver ett system att båda delar används och då löser vi det också i ett hybridsystem.

Vi gör kameraövervakning enkelt! Läs mer om våra övervakningssystem genom att klicka in på produkterna. Har du frågor? Då är du alltid välkommen att kontakta oss!

Senaste nyheterna