Nya produkter

Logga in för att se pris.

Kamera  för igenkänning av registreringsskyltar.

Logga in för att se pris.

EX-klassad IP-kamera i skyddande kapsling av rostfritt stål.

Logga in för att se pris.

Mycket liten och smidig 2MP IP-kamera

Logga in för att se pris.

5 MP vandalsäker kamera med fisheye-objektiv.

Andra produktkategorier

 

Kameror

SMARTARE ÖVERVAKNINGSKAMEROR
Vi har samlat ett brett sortiment för dig som vill köpa övervakningskameror. Här finns övervakningskameror från ledande aktörer på marknaden med kvalitet som håller vad den lovar. Vi är dedikerade att tillhandahålla industriell övervkning med lång driftsäkerhet och högsta kvalitet.

DIN ÖVERVAKNING – VÅRA SMARTA LÖSNINGAR
Här till vänster under kategorierna finner du alla våra modeller av övervakningskameror. Vilken kamera du väljer beror helt och hållet på vilket behov av övervakning du har. Till exempel kan det vara en kamera som är extra tålig och som klarar väder och vind som är aktuellt. För andra är det kanske bildkvaliteten som är avgörande. Våra olika kameror därför erbjuder bland annat:

– Hög upplösning

– Full styrbarhet

– Hög ljuskänslighet

– Otroligt små storlekar

– Enorm zoom

ÖVERVAKNING SOM DU KAN LITA PÅ
Hur länge vill du att din övervakningskamera ska vara i drift? Övervakningskameror utomhus utsätts för många påfrestningar och är dessutom i ständig drift. Detta sliter på all elektronisk utrustning i längden. När du köper en övervakningskamera hos oss investerar du i en driftsäker, smart och effektiv säkerhetslösning som håller många år framöver.

Är du själv osäker på vilken kamera som kommer göra jobbet bäst? Kontakta oss gärna för vägledning eller kanske ett besök på plats för tester!

Senaste nyheterna