Monitorer

Populära monitorerSe alla monitorer

Logga in för att se pris.

15" (4:3) industrianpassad monitor / metallchassi

Logga in för att se pris.

Liten och smidig LED-monitor på endast 15,6".

Logga in för att se pris.

27" industrianpassad monitor

Logga in för att se pris.

43" övervakningsmonitor anpassad för dygnet-runt-drift.

Driftsäkra industrimonitorer

Här har vi samlat ett noga utvalt sortiment av industrimonitor i olika modeller och storlekar. Samtliga av våra datamonitorer är anpassade för att gå i ständig drift i övervakningssystem. Med robusta metallchassin och gedigen byggkvalitet garanterar vi bra prestation, även i tuffare miljöer. Det innebär minimalt med service på din monitor. Dessutom får du lång livslängd med en imponerande högupplöst skärm – en lyckad investering för tryggare övervakning.

LCD- och LED-monitorer som möter dina behov

Hur ser din övervakning ut? Olika byggnader och områden har sina särskilda behov för övervakning. Det har varit vår målsättning att fylla alla dessa behov med våra LED- och LCD-monitorer. Till exempel tillhandahåller vi modeller som har:

– Extra starkt och tåligt glas
– Möjlighet till delad bild
– Flera olika in- och utgångar för alla behov
– Loop thru
– Analoga och digitala anslutningsmöjligheter.

Det här och mer specifik information hittar du under varje enskild produkt. Vi har övervakningsmonitorer som möter ditt behov.

Så hittar du rätt monitor till din kamera

Vilken storlek behöver du? Avståndet är avgörande när du ska välja bildskärm. En allt för liten monitor kan till exempel bli jobbig att se på i längden, medan en stor kan upplevas som för pixlig. Upplösningen är också avgörande för att din övervakningskamera ska vara kompatibel med din monitor.

Vitronic hjälper dig givetvis att hitta rätt modell om du är osäker. Kontakta oss och berätta om dina behov.