HDCVI – övervakning i FullHD

Den nya HDCVI-tekniken möjliggör kamerasystem med högupplöst video (Full HD) över koaxialkabel. Uppdatera befintliga analoga kamerasystem till HDCVI och använd befintligt kablage! Även vid nyinstallation av kamerasystem kan detta vara rätt val. Systemet är lika enkelt att både koppla in som att sköta fortsatt drift av. Dessutom är det mycket driftsäkert och videosignalen klarar kabellängder på upp till 300 meter med vanlig koaxialkabel (RG59)

HD-CVI 2016

 

Välkommen DAHUA!

Vi är mycket glada över att kunna välkomna Dahua Technologys produkter till vårt sortiment.

Dahua Technology är en av världens största tillverkare av produkter för kameraövervakning och är ledande när det kommer till teknisk utveckling inom samma område. Med Dahua Technology i vårt sortiment kan vi erbjuda ett ännu bredare utbud av produkter inom Analogt- IP- och inte minst HDCVI-baserade system. Dahua Technology är bland annat först med att utveckla kameror med 4 megapixels upplösning i full framerate med överföring över vanlig RG59!

Vi kommer från och med årsskiftet 2016 / 2017 börja fylla på våra lager med DAHUA-produkter. Hör av er till oss för visning och demonstration av den senaste tekniken inom kameraövervakning.

Unikt stillbildssystem

Vi har sedan slutet av 90-talet levererat ett egenutvecklat system för övervakning av stockända vid mätstationer på sågverk. I takt med utvecklingen av bildkvalitet på framförallt kamerasidan har efterfrågan på ett system med högre upplösning vuxit. Detta system ger en bild med 6 gånger så hög upplösning jämfört med en vanligt analogt system. Idag används systemet i många andra processer utöver stockändekontroll som det ursprungligen utvecklades för.

KNIVSKARPA BILDER!

Vitronic Freeze Frame System är ett optimalt hjälpmedel vid kvalitetskontroll av processer i rörelse. Vid snabba förlopp är det omöjligt för det mänskliga ögat att visuellt kontrollera utan att stoppa en produktionprocess. Detta system ger en ögonblicksbild samtidigt som produktionen kan fortsätta utan onödiga stopp.

Vista PTZ + Viper = SANT

Vistas nya VK2-kameror fungerar utmärkt tillsammans med VIPER-NVR. Vistas nya NV:er är fullmatade med funktioner och erbjuder en driftsäker övervakningslösning med gott om prestanda. Det är inga problem att samtidigt övervaka kameror live som de spelar in.

NVR:erna har också problemfri kompabilitet med tillbehör så som VISTAs keyboards för styrning av PTZ-kameror.

Klicka gärna vidare och titta närmare på VISTAS nya produkter.

Watec – Världsledande

Vitronic distribuerar hela Watecs produktsortiment i Sverige. Watec har varit den ledande tillverkaren av små lättviktskameror under de senaste 20 åren. Användare över hela världen värderar dessa kameror till de mest kvalitativa och pålitliga kamerorna på marknaden. Med ett mål att tillverka kameror som är anpassningsbara, driftsäkra och ofta med extrem ljuskänslighet har dessa produkter en given plats inom områden som rymdforskning, kärnkraftsindustri och i medicinska applikationer.

En av våra mest populära kameror inom industriövervakning är den IP68-klassade kameran WAT-400D2. Men en robust aluminiumkapsling spänningsmatning direkt över koaxialkabel är den många installatörers favorit. Enkelt montage och många års felfri drift är början till ett bekymmersfritt övervakningssystem. Kameran är utrustad med en varifokal autoirislins och ställs in på rätt värde innan leverans. Läs mer nedan.

 

WAT400D2
WAT400D2

Lättinstallerad kvalitétskamera från WATEC.
Med inbyggt autoiris objektiv, IPX8-klassad och byggd med fokus på kvalitét garanterar denna kamera många års felfri drift. Fanommatningen vilket innebär att spänningsmatningen går via koaxialkabeln förenklar installationen. Med denna kamera behöver installatören inte heller lägga tid på fokusinställningar eller inkoppling av värme i skyddshus. Driftsäkerhet och bildkvalitet i perfekt kombination.